Op weg naar huis - Reisverslag uit Grass Hassock, Verenigde Staten van Hester en Nienke Smit - WaarBenJij.nu Op weg naar huis - Reisverslag uit Grass Hassock, Verenigde Staten van Hester en Nienke Smit - WaarBenJij.nu

Op weg naar huis

Blijf op de hoogte en volg Hester en Nienke

03 Mei 2014 | Verenigde Staten, Grass Hassock

Vandaag is de dag al vroeg begonnen, omgalf zeven stonden we op het popperige vliegveld van Saba. Els bracht ons en zwaaide ons uit! Om 8 uur aan de koffie in Sint Maarten, en toen begon het lange wachtsn. Hester kan geen pap meer zeggen dus dat verslag van gister moet maar even wachten. Rond 6 uur landden we in New York, want dat was onze voordelige retour ;-). Helaas zijn de amerikanen echt knettergek want we moesten volledig door bagageclaim,immigratie, douane en weer inchecken. Dat nam circa 2 uur in beslag en ca 100 meter wachtrij. Niet erg als er nog iemand kan glimlachen maar helaas, op deze zaterdagavond wilde niemand werken en dus waren zij het haasje. Nu bij MacDonalds waar ook de enige (vrij valse) glimlach van Ronald McDonald afkomt. Kortom, tijd om naar huis te komen ;-), jullie slapen al, wij zometeen ook!!

• 04 Mei 2014 - 04:43

Opa De Lange:

Niet voor niets luidt het spreekwoord: oost west thuis best.
    Hier wordt met blijdschap naar jullie thuiskomst uitgezien.